Verzekeringen

Openingsuren

ma 8u - 12u 13u - 18u
di 8u - 12u 13u - 18u
wo 8u - 12u 13u - 18u
do 8u - 12u 13u - 18u
vr 8u - 12u 13u - 18u
za 9u - 12u

Niet in juli en augustus

Nieuws

In minder dan één minuut staat uw living in brand.

Lees meer

Acties

De goedkoopste autolening? Daar gaan wij voor !

Lees meer

 

Rechtsbijstand


Print

Verzekering rechtsbijstand NA brand

De verzekering rechtsbijstand nà brand waakt over uw rechten nà een brand.

Het hoeft niet alleen om brand te gaan. Ook bij een waterschade, stormschade, glasbraak, electrische schade kan het tot een conflict komen met uw brandverzekeraar. Deze verzekering behartigt desgevallend uw rechten.

We kennen de klassieke uitspraak :"als je premies moet betalen moet dit altijd onmiddellijk gebeuren... maar als je moet krijgen van je verzekering... dat is een ander paar mouwen."

Als professioneel verzekeringsmakelaar zijn wij dagelijks in de weer om de rechten van onze klanten te vrijwaren. Meestal lukt dit ons vrij goed.

De uitgaven waartoe een brandverzekeraar soms genoodzaakt is kunnen zeer hoog zijn. Denk maar aan een totale brand van uw woning. Er kan aldus een conflict ontstaan omtrent het te betalen bedrag, de termijn,... enz.

U kan dan beroep doen op uw verzekering rechtsbijstand nà brand die desgewenst een expert zal aanstellen om uw belangen waar te nemen. In het slechtste geval kan u zelfs beroep doen op een advocaat om uw zaak voor de rechtbank te brengen. Alle kosten hieraan verbonden worden door deze verzekering rechstbijstand gedragen.

Powered by Insusite - Created by CRM.art