Verzekeringen

Openingsuren

ma 8u - 12u 13u - 18u
di 8u - 12u 13u - 18u
wo 8u - 12u 13u - 18u
do 8u - 12u 13u - 18u
vr 8u - 12u 13u - 18u
za 9u - 12u

Niet in juli en augustus

Nieuws

In minder dan één minuut staat uw living in brand.

Lees meer

Acties

De goedkoopste autolening? Daar gaan wij voor !

Lees meer

 

Leven


Print

Overlijdensverzekering

Een waarborg voor uw nabestaanden.

Denk even na, indien je zou overlijden, hoe jouw nabestaanden er financieel zouden voor staan. De overlijdensverzekering steekt een handje toe.

Misschien nam u reeds een schuldsaldoverzekering (zie hoger). Zeer goed maar dit is doorgaans niet voldoende. Denk maar aan de diverse kosten dat een overlijden meebrengt, successierechten, een inkomen dat wegvalt, blijvende vaste kosten zoals huur, verwarming, electriciteit, autokosten, studerende kinderen ... enz.

Hiervoor is een overlijdensdekking verantwoord. U kiest zelf het te verzekeren kapitaal, de duurtijd van de polis (1 jaar, 5 jaar, 10 jaar, tot je pensioen,... alles kan) en de betalingswijze van de premies (jaarlijks, 6-maandelijks, 3-maandelijks, maandelijks). Deze verzekering kan ook fiscaal aftrekbaar zijn zowel als levensverzekering als in de rubriek "pensioensparen".

Dergelijke verzekering is goedkoper dan je vermoedt. Indien je ons contacteert krijg je meer details. Graag tot uw dienst als u de toekomst van wie u dierbaar is wil veilig stellen, althans financieel.

Powered by Insusite - Created by CRM.art