Verzekeringen

Openingsuren

ma 8u - 12u 13u - 18u
di 8u - 12u 13u - 18u
wo 8u - 12u 13u - 18u
do 8u - 12u 13u - 18u
vr 8u - 12u 13u - 18u
za 9u - 12u

Niet in juli en augustus

Nieuws

In minder dan één minuut staat uw living in brand.

Lees meer

Acties

De goedkoopste autolening? Daar gaan wij voor !

Lees meer

 

Handelaars & KMO's


Print

Verzekering persoonlijke ongevallen (24/24)

De verzekering persoonlijke ongevallen verzekert u 24 uur op 24 uur tegen ongevallen.

Het risico om gewond te raken in één of ander ongeval is bijzonder groot. Gaande van ongevallen die iedereen kan overkomen (verkeersongeval, privé leven, hobby, sport...) tot de ongevallen specifiek aan uw beroep (dakwerker valt van dak, chirurg snijdt in eigen hand, loodgieter verbrandt zich,...)

Voor wie is deze verzekering bedoeld?

De verzekering persoonlijke ongevallen (24/24) is vooral geschikt als het risico voor ongevallen specifiek is of als u door omstandigheden niet meer in aanmerking komt voor een polis gewaarborgd inkomen. Ook voor beginnende zelfstandigen kan dit een (voorlopige) oplossing zijn. De premies voor een verzekering "persoonlijke ongevallen" zijn immers goedkoper dan de premies "gewaarborgd inkomen".

Welke zijn de geboden waarborgen?

Meestal stelt deze polis zich voor met 4 waarborgen:

 • Overlijden
  Een vooraf bepaald kapitaal wordt aan uw nabestaanden (of andere personen door u aangeduid) uitgekeerd voor het geval u zou overlijden door een ongeval.
 • Blijvende invaliditeit
  Een vooraf bepaald kapitaal wordt aan u betaald indien u door een ongeval een blijvend letsel oploopt. De uitkering is procentueel. Voorbeeld: door een ongeval heeft u een blijvend letstel waardoor u 50% arbeidsongeschikt blijft: u ontvangt 50% van het verzekerd kapitaal.
  Afhankelijk van uw beroep kunnen specifieke barema's aangewend worden teneinde de economische invaliditeit (arbeidsongeschiktheid) zoveel mogelijk te benaderen. Meer info omtrent economische invaliditeit vindt u bij de verzekering gewaarborgd inkomen.
 • Dagvergoeding bij werkonbekwaamheid
  Het hoeft niet altijd zo ernstig te zijn. Door een ongeval kan u gewoon enkele dagen of weken werkonbekwaam zijn. U ontvangt tijdens deze periode een (vooraf bepaalde) dagelijkse vergoeding.
 • Medische kosten
  Naast een verlies aan inkomen gaat een ongeval vaak gepaard met hoog oplopende medische kosten (kliniek, doktersbezoeken en apotheek, kinesist,...). Deze kosten worden u door de verzekering terugbetaald tot een bepaald (vooraf overeengekomen) maximumbedrag.

U bemerkt dat deze verzekering veel keuzevrijheid laat. De risico's en de waarborgen kunnen sterk verschillen in functie van uw beroep, uw wensen en zo meer. Als u ons vrijblijvend contacteert maken wij graag een offerte rekening gehouden met al uw specifieke wensen.

Powered by Insusite - Created by CRM.art