Verzekeringen

Openingsuren

ma 8u - 12u 13u - 18u
di 8u - 12u 13u - 18u
wo 8u - 12u 13u - 18u
do 8u - 12u 13u - 18u
vr 8u - 12u 13u - 18u
za 9u - 12u

Niet in juli en augustus

Nieuws

In minder dan één minuut staat uw living in brand.

Lees meer

Acties

De goedkoopste autolening? Daar gaan wij voor !

Lees meer

 

Handelaars & KMO's


Print

Verzekering gewaarborgd inkomen

De verzekering gewaarborgd inkomen: op het lijf geschreven van de zelfstandige.

Onnodig te vertellen dat het wettelijk sociaal statuut van de zelfstandige ondermaats is als u door ziekte of ongeval tijdelijk of blijvend "out" bent. Tenzij u vindt dat u met 25 euro per dag kan leven...

De verzekering gewaarborgd inkomen lost deze leemte op.

Concreet betaalt deze verzekering u een maandelijks vooraf overeengekomen bedrag indien u om medische reden niet kan werken. Dit kan zowel een ziekte als een ongeval zijn, het maakt niet uit. De verzekering kan volledig aan uw wensen aangepast worden:

  • keuze van wachttijd (franchise): 1,2,3,6 of 12 maanden
  • keuze van het bedrag van de maandelijkse uitkering
  • Looptijd van de polis: een vaste duur van bijvoorbeeld 5 of 10 of 20 jaar of tot de pensioenleeftijd van 60 of 65 jaar
  • keuze voor een waarborg bij ziekte én alle ongevallen of enkel ziekte (indien je bijvoorbeeld al een waarborg ongevallen hebt)
  • keuze voor een vaste rente of een stijgende rente

Fysiologische en economische arbeidsongeschiktheid

Een hele mond vol. Even verduidelijken. De fysiologische ongeschiktheid houdt enkel rekening met het letsel medisch gezien. De economische ongeschiktheid houdt rekening met uw beroep. Een voorbeeld ter verduidelijking: een pianist die een vinger verliest heeft een fysiologische ongeschiktheid van 10%; hij heeft echter een economische ongeschiktheid van 100%.
Waarom deze toelichting? De verzekering gewaarborgd inkomen bepaalt de beide ongeschiktheden en betaalt de hoogste van de twee. Indien de ongeschiktheid minder dan 25% bedraagt wordt er niets uitbetaald. Als de ongeschiktheid meer dan 67% bedraagt ontvangt u 100% uitkering. De ongeschiktheid tussen de 25 en 67% wordt procentueel aan het gekozen maandelijks bedrag uitbetaald.

De premie?

U zal begrijpen dat, gezien de diverse mogelijkheden, de premie sterk verschilt. Gevaarlijke beroepen betalen ook meer dan administratieve beroepen. Ook het beoefenen van bepaalde sporten of hobby's kunnen de premie beïnvloeden. Een persoonlijke offerte volledig op uw persoon gesneden? Bel of mail ons vrijblijvend.

Powered by Insusite - Created by CRM.art