Verzekeringen

Openingsuren

ma 8u - 12u 13u - 18u
di 8u - 12u 13u - 18u
wo 8u - 12u 13u - 18u
do 8u - 12u 13u - 18u
vr 8u - 12u 13u - 18u
za 9u - 12u

Niet in juli en augustus

Nieuws

In minder dan één minuut staat uw living in brand.

Lees meer

Acties

De goedkoopste autolening? Daar gaan wij voor !

Lees meer

 

Handelaars & KMO's


Print

Groepsverzekering

De groepsverzekering is een financieel instrument die voor alle partijen prachtige mogelijkheden biedt.

Mogen wij eerst de lectuur van de bedrijfsleidersverzekering hierboven aanbevelen? De groepsverzekering heeft namelijk alle voordelen van de bedrijfsleidersverzekering maar minder nadelen.

Inderdaad, een bedrijfsleidersverzekering is eigendom van het bedrijf; dit kan nadelig zijn bij overname, fusie of faillissement. Dit nadeel is er niet in de groepsverzekering daar de begunstigde niet het bedrijf is maar wel de bedrijfsleider. Deze vorm is dus te verkiezen voor de bedrijfsleider. Een nadeel dan weer hier is dat een bepaalde groep van personen dient omschreven te worden waardoor allen die tot deze groep behoren dezelfde verzekering dienen te nemen. Dit is dan weer niet vereist in de bedrijfsleidersverzekering.

De groepsverzekering dient even goed om uw personeel of een deel ervan extra-legale voordelen te geven die interessant zijn voor beide partijen. Dus ook voor de werkgever gezien dit veel goedkoper is dan een loonsverhoging en een beter rendement geeft aan de werknemer.

Zo ziet u maar dat wij elk geval afzonderlijk dienen te onderzoeken om u het beste te kunnen adviseren. Leest u hierna nog even verder bij IPT (individuele pensioen toezegging) aub?

Meer weten? De beroepsvereniging Assuralia bracht deze handige brochure uit.

Powered by Insusite - Created by CRM.art