Verzekeringen

Openingsuren

ma 8u - 12u 13u - 18u
di 8u - 12u 13u - 18u
wo 8u - 12u 13u - 18u
do 8u - 12u 13u - 18u
vr 8u - 12u 13u - 18u
za 9u - 12u

Niet in juli en augustus

Nieuws

In minder dan één minuut staat uw living in brand.

Lees meer

Acties

De goedkoopste autolening? Daar gaan wij voor !

Lees meer

 

Gezondheid


Print

Gewaarborgd inkomen

De verzekering gewaarborgd inkomen: ja, ook voor de particulier

De verzekering "gewaarborgd inkomen" vindt haar ontstaan in het milieu van de zelfstandigen. Inderdaad, het sociaal statuut van een zelfstandige is veel minder goed dan het sociaal statuut van een bediende of arbeider. Alhoewel... kan u verder leven met 60% van uw inkomen?

Indien u werkongeschikt wordt door een ziekte of een ongeval in uw privé leven daalt uw inkomen drastisch

Al even nagedacht wat er met uw inkomen gebeurt in geval van ziekte of ongeval privé leven? De uitkering van het ziekenfonds bedraagt ongeveer 60% een geplafonneerd loon. Diverse voordelen in natura van uw werkgever kunnen wegvallen (gebruik auto, GSM, tussenkomst telefoon, maaltijdcheck's,... enz)

Niettemin blijven diverse vaste kosten doorlopen: maandelijkse afbetaling van de lening van uw woning, kinderen die studeren, hoge medische kosten, verwarming en elektriciteit en zo kunnen we nog een tijdje doorgaan. De verzekering gewaarborgd inkomen betaalt u een maandelijkse som uit ingeval u werkongeschikt bent door ziekte of ongeval.

Aldus kan u uw inkomen op peil houden waardoor u niet in de financiële problemen komt. De premie is uiteraard afhankelijk van het gekozen maandelijks bedrag, uw leeftijd, de duur van de uitkeringen en zo meer. Bel of mail ons gewoon voor een vrijblijvende offerte.

Powered by Insusite - Created by CRM.art