Verzekeringen

Openingsuren

ma 8u - 12u 13u - 18u
di 8u - 12u 13u - 18u
wo 8u - 12u 13u - 18u
do 8u - 12u 13u - 18u
vr 8u - 12u 13u - 18u
za 9u - 12u

Niet in juli en augustus

Nieuws

In minder dan één minuut staat uw living in brand.

Lees meer

Acties

De goedkoopste autolening? Daar gaan wij voor !

Lees meer

 

Diverse verzekeringen


Print

Caravaning verzekering

Daar staat hij dan die nieuwe caravan. Van harte gefeliciteerd.

Niet meer goedkoop zo'n caravan of mobilhome. Vergeet vooreerst niet dat een caravan dient aangegeven te worden bij uw autoverzekering. U dient immers in het bezit te zijn van een "groen verzekeringsbewijs".

U dient dus niet enkel een groen verzekeringsbewijs te hebben voor uw auto ook uw caravan dient er een te hebben. Althans als we over een mobiele caravan spreken. Een stacaravan die enkel vervoerd wordt op een oplegger dient dus niet aangegeven te worden aan uw autoverzekering.

Rijden met een caravan is niet zo evident. Houdt u daarom strikt aan het opgegeven laadvermogen. Spreek tevens eens met een vrachtwagenchauffeur. Die weet immers alles over rijden met een aanhangwagen.

De mobilhomes laten we hier even ter zijde. Dit betreffen immers zelfrijdende voertuigen. Graag verwijs ik naar onze rubriek omtrent "voertuigen".

Voor wat uw caravan of stacaravan betreft hebben wij heel specifieke mogelijkheden eigen aan de verschillende risico's zowel tijdens het rijden als tijdens het verblijf. Vraag ons meer info.

Powered by Insusite - Created by CRM.art