Openingsuren

ma 8u - 12u 13u - 18u
di 8u - 12u 13u - 18u
wo 8u - 12u 13u - 18u
do 8u - 12u 13u - 18u
vr 8u - 12u 13u - 18u
za 9u - 12u

Niet in juli en augustus

Nieuws

In minder dan één minuut staat uw living in brand.

Lees meer

Acties

De goedkoopste autolening? Daar gaan wij voor !

Lees meer

 

Ons team

« Terug

Carlos Staelens - zaakvoerder

Zaakvoerder, verantwoordelijk voor variaverzekeringen. Geboren op 19 februari 1951 en gehuwd met Leentje Vandenhove. Papa van Anne, Ellen, Inès en Daphné en opa van Lennon, Sien en Poppy. Ik woon in de ouderlijke woning in Kuurne. Mijn buitenhuisje in de westhoek is mijn geliefde stek in het weekend. Doe-het-zelveren kan ik als geen ander!

Carlos

Geert Staelens - zaakvoerder

Zaakvoerder, verantwoordelijk voor de schadegevallen en beleggingen. Geboren te Kuurne op 27 februari 1957 en ik woon in Harelbeke. Gehuwd met Katrien Meyfroidt en papa van Bert, Vanessa en Annelies. Ondertussen reeds opa geworden van Marisolle, Becky,  Cas, Kobe, Emma en Laura.  Als ik geen schaderegelingen doe, is mijn grote passie vliegvissen. De snelstromende rivieren in onze Belgische Ardennen zijn dan mijn geliefd terrein...

Geert

Thomas Meersman - administratief directeur

Beheer schadegevallen, beleggingen en leningen. Administratieve leiding van het kantoor. Ik ben geboren op 16 oktober 1981 en woon met mijn vriendin Stéphanie Van Parys in Kortrijk. Dit op een boogscheut van het kantoor. Nà het behalen van een mastersdiploma handelswetenschappen (EHSAL Brussel) heb ik een 4-tal jaar in de banksector mijn ervaring opgebouwd.  Stéphanie en ik houden bijzonder veel van een citytrip maar sedert de aankoop van onze woning zijn wij volop aan het klussen en renoveren. Mama en papa van Rosalie en Jérôme.

Thomas

Lonny Libeer

Onthaal en polisbeheer. Na 5 jaar een totaal andere koers te hebben gevaren, ben ik terug in de verzekeringswereld beland. Samen met de collega’s, mijn 27 jaar ervaring, mijn energieke drive, doen wij ons uiterste best om de klanten van dienst te zijn. Ik draag zorg voor mijn naaste familie, ben ook mantelzorger. Naast mijn grootste passie gezond koken, gaat mijn interesse vooral naar lezen, mijn moes- en kruidentuintje, cultuur in al zijn vormen, bewegen,…


Marie-Berte Vanoutryve

Logistiek medewerkster. Geboren op 9 november 1962 en gehuwd met Ronny Depypere. Mama van Ruth, Dries en Sam. Ik zorg er voor dat het kantoor blinkt als een spiegel. Tevens maak ik dat de dossiers juist geklasseerd worden en dat u uw post tijdig toegestuurd krijgt. Sinds het kantoor overschakelde naar "paperless office" ben ik verantwoordelijk voor het inscannen van de documenten.  Ik hou van een goede babbel met de collega's en een partijtje volleybal behoort tot mijn wekelijkse bezigheid.

Marie-Berte

Katrien Baert

Zakelijk en financieel beheer. Ik ben geboren op 17 juni 1962 en gehuwd met Pierre Dhaene en ben de mama van Anne-Lore, Anne-Lies en Fleur en woon in Waregem. Boekhouden dat doe ik op kantoor en in het weekend gaan wij graag wandelen. Als er een feestje of een etentje is met de collega's kan ik het moeilijk laten om een nummertje op te voeren...

Katrien

Vanessa Staelens

Geboren op 12 oktober 1984. Ik ben de dochter van Geert en woon in Kuurne. Je vindt mij meestal in de voormiddag op kantoor waar ik zowel in de boekhouding als in het onthaal en het polisbeheer aktief ben.  Mama van Marisolle (°16 juni 2008) en Becky (°19 maart 2011). Twee kleine spruiten die zowat mijn volledige vrije tijd opslorpen... maar dit is heerlijk.

Vanessa

Dimitri Dhert

 
Ik ben geboren te Kortrijk op 8 februari 1989. 22 jaar later maak ik deel uit van het kantoor  Staelens  en ben ik er de jongste medewerker. Samen met mijn vriendin Kimberly  kan ik  genieten van een  avondje uit, een gezellig etentje en een lekkere cocktail. Ik ben nogal een sportfanaat, ik mis geen enkele F1 race en ik ben ook vaak te vinden op de tribune van het Kortrijkse voetbalstadion. Zelf speel ik squash. Samen met mijn toffe collega’s sta ik altijd klaar om u te helpen met eender welk probleem.

Sylvie Verstraete

Onthaal en polisbeheer. Sinds 1997 ben ik actief in de verzekeringssector. Samen met mijn collega's wil ik u zo goed mogelijk adviseren. Ik ben geboren en getogen in Oost-Vlaanderen, maar sinds enkele jaren woon ik in Beveren-Leie. Mijn vrije tijd spendeer ik het liefst bij mijn gezin. Ik ben, zoals men het noemt, een echt familiemens. Onze voornaamste hobby’s zijn wandelen en fietsen, maar een weekendje aan zee, slaan we zeker niet af.
 


De opvolging volledig verzekerd....

Als Marisolle en Becky (kindjes van Vanessa Staelens)  bij paps langs komen op kantoor beginnen ze alvast de knepen van het vak te leren....

 

 

 


   
 

 

Powered by Insusite - Created by CRM.art